Livrare 24h - 11.9 ron
Casa Plantelor ®
Casa Plantelor
TRANSPORTUL
 Romania DA
 Timp 24 h
 Transport 11.9 Ron
 Livrare discreta la  adresa? DA
 Certificate de  conformitate DA
 Cluj-Napoca 3.9 Ron
 Plata Ramburs

 

Cumparati in siguranta
 7 zile banii inapoi
 Confidentialitate totala
 Livrare in 24 de ore din stoc
 Produse originale cu certificat
 Plata in siguranta ramburs
 Magazin certificat eco-bio
 Comanda online si telefonica

 

        

Super oferte
Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA
Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA
Preţ: 311,00 Ron 299,00 Ron
Stoc:Stoc epuizat
Model:103500
Producător:Source Naturals , SUA
Livrare Curier 24h: 11.9
Total + Livrare:
Rating: 16 opinii
Cant:  

Promotie -  COST UNIC DE TRANSPORT -  11.9 Ron - LIVRARE 24H

Pachetul contine cele 3 produse fabricate de Souce Naturals SUA: 

1. Colostrum

2. Mastic Gum Extract 

3. Broccoli Sprouts (2.000 mcg Sulforaphane) 

 

Tratament natural eficient impotriva Helicobacter Pylori

Tratamentul pentru Helicobacter pylori se face pe o perioada de 3 luni, in functie de gravitate si contine :

Colostrum - 30 capsule - 650mg - 195mg imunoglobuline

Mastic Gum Extract - 30 capsule - 500mg 

Broccoli Sprouts Extract Standardizat - 30 tablete (2.000mcg Sulforaphane) – 500mg

Producator : Source Naturals, SUA - cel mai mare producator de suplimente alimentare din America si cu multe premii pentru inalte standarde de calitate.

 

Descriere Tratament Helicobacter Pylori:

 

1. COLOSTRUM - 30 capsule - 650mg - 195mg imunoglobuline

In ultimii ani cercetarile medicale au demonstrat ca, factorii imuni si de crestere gasiti in colostrumul primului lapte de la bovine este apoape identic cu colostrumul de la primul lapte uman. Acest tip de colostrum este cel mai benefic pentru sanatatea umana.

 

Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere.

Factorii imunizanti si de crestere din compozitie îi confera capacitati curative extraordinare.

Aceasta prima secretie a glandelor mamare da efectiv “startul" sistemului imunitar al noului nascut, pregatindu-l pentru impactul cu mediul inconjurator, la atacul microbilor si bacteriilor precum si pentru lansarea procesului de crestere.

 

Materia prima utilizata pentru produsul Colostrum Source Naturals este colostru colectat la maxim 12 ore de la mulgerea vacilor hranite cu iarba din lunile de primavara si liofilizat la temperatura de -40° Celsius foarte bogat in Imunoglobulina (IgA, IgB, IgE, IgG), Proteine si Anticorpi.

COLOSTRUM este de asemena bogat in IGF-1 (insulin like growth factor 1), un factor de crestere cu actiune anabolica superioara cu 24% insulinei, un factor strict necesar pentru utilizarea eficienta de catre organism a Hormonului Uman de Crestere (HGH), un hormon esential in combaterea procesului de inbatranire a organismului, in reglarea sistemului imunitar.

 

Prelucrarea la temperaturi joase mentine continutul si biodisponibilitatea produsului. Pasteurizarea (care distruge enzimele) nu se aplica în nicio etapa a procesului de fabricatie. Colostrum nu contine antibiotice si hormoni si este certificat de U.S.D.A. (Departamentul de Agricultura al Statelor Unite ale Americii)

 

Compozitie : 

Per 1 capsula: Colostru 500 mg, Imunoglobuline (≥30%) ≥195 mg, Lactoferin 3 mg, Factor de crestere neuronala 0.03-0.06 mcg, Factor de crestere epiteliala (EGF) 0.1-0.2 mcg, Factor de crestere pentru fibroblaste 0.02- 0.06 mcg, Receptori de insulina ca factori de crestere Igf-I si Igf-II 0.01-0.02 mcg, Factori de transformare si crestere A si B (TGF A si B) 0.01-0.04 mcg, Factor de crestere PDGF 0.02-0,04 mcg, Angiogenin 0.1-0.2 mcg, PRP (polipeptida bogata din proteine), Glicoproteine, Lactalbumine, vitamina A si E, minerale (sulf), Citokine, Acid orotic, Oligozaharide, Glicoconjugate, Lizozomi.

 

Indicatii :

Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Factorii imunizanti si de crestere din compozitie ii confera capacitati curative: antiinfectios hepatic, pulmonar si digestiv, antiinflamator, imunomodulator, antiosteoporotic, antiviral, antibacterian, antimicotic, reface tesuturile, masa musculara, ligamentele, neuronii, capilarele, regleaza glicemia, colesterolul, stimuleaza activitatea cerebrala, vindeca leziunile cerebrale, cardiace, detoxifiant, antianemic, protector vascular, antialcool, antigripal.

 

Imunoglobuline: 
Colostrul contine anticorpi specifici pentru 19 microbi patogeni (rotavirus, Helicobacter pylori, Cryptosporidium, Salmonela, Candida albican, streptococi, stafilococi, E. coli). IgA (protejeaza impotriva bacteriilor mucoasele din tractul digestiv si respirator), IgD (antivirala, maturizeaza limfocitele), IgE (antivirala, antialergica, antiparazitara, creste sensibilitatea receptorilor celulari de insulina), IgM (distruge bacteriile), IgG (cea mai importanta imunoglobulina din corp, neutralizeaza toxinele si microbii din sange si limfa, traverseaza placenta si protejeaza fatul si nou-nascutul).

 

Colostrum este foarte bogat in Lactoferin

Lactoferinul : este o substanta antivirala si antibacteriana foarte puternica; impiedica cresterea microorganismelor patogene prin capacitatea de a capta ionii de fier in exces si a-i elibera in celulele rosii, crescand astfel nivelul de oxigen din tesuturi. Este deosebit de valoroasa in terapia infectiilor cu virus herpetic, HIV, a sindromului de oboseala cronica provocat de virusul Epstein Barr si a candidozelor (Candida albican). Lactoferinul blocheaza radicalii liberi, induce apoptoza (moartea celulelor canceroase) fara a le afecta pe cele sanatoase, impiedica aparitia metastazelor.

 

Factor de crestere neuronala : factor neurotrofic care stimuleaza regenerarea celulelor nervoase (necesar in tratarea bolilor neurodegenerative: Parkinson, maladia Alzheimer)

Factor de crestere epiteliala (EGF) : protejeaza si stimuleaza cresterea celulelor epiteliale. 

Factor de crestere pentru fibroblaste: repara leziunile  (gastrita), micsoreaza inflamatiile. 

 

Receptori de insulina ca factori de crestere Igf-I si Igf-II: sunt factorii de crestere cei mai abundenti din colostru, care influenteaza metabolismul lipidelor, proteinelor si carbohidratilor. Igf-I reface AND-ul si ARN-ul, grabeste repararea tesuturilor, reface masa musculara, regleaza nivelul de colesterol si glucoza din sange, accelereaza absorbtia neurotransmitatorului serotonina (induce “starea de bine”).

 

Factori de transformare si crestere A si B (TGF A si B) : stimuleaza formarea oaselor si cartilajelor; ajuta refacerea tesuturilor inclusiv a dublurii intestinale. Colostru este singura sursa de TGF-B care creste numarul de osteoblaste (celulele constructoare ale oaselor) si impiedica formarea osteoclastelor (celulele care degradeaza structura oaselor) ceea ce il face necesar in tratarea osteosarcoamelor si a osteoporozei.

 

Factor de crestere PDGF : regenereaza neuronii, ajuta la refacerea cartilajelor. Factorii de crestere pot ajuta regenerarea muschiului cardiac si pot preveni ateroscleroza coronariana prin distrugerea bacteriilor (ex.: Chlamydia) care sunt factori favorizanti ai acestei boli.

 

Angiogenin : induce formarea de vase noi de sange pentru circulatia coronariana.
PRP (polipeptida bogata din proteine) : regleaza activitatea timusului (micsoreaza reactiile autoimune) ceea ce face colostrul eficient in bolile autoimune (lupus, scleroza in placi, artrita reumatoida, boala Crohn, oboseala cronica, tiroidita, psoriazisul) dar si in stari de imunodeficienta, eficient in alergii.
Glicoproteine (inhibitori de proteaza si tripsina) : elimina riscul aparitiei ulceratiilor gastrice provocate de Helicobacter pylori.

 

Lactalbumine : foarte eficiente in infectii virale si in numeroase forme de cancer (induc apoptoza); benefica persoanelor cu nivelul scazut de serotonina (in stres, depresii), stimuleaza activitatea cerebrala, amelioreaza starea organismului in perioade de efort.
Vitamine (A, E) si minerale (sulf) : efect antioxidant, necesare in sinteza proteinelor.

 

Citokinele: sunt implicate in comunicarea intercelulara, regleaza raspunsul imun, stimuleaza productia de imunoglobuline si regenereaza tesuturile, reduc efectele gastro-intestinale ale antiinflamatoarelor nesteroidiene, au efecte favorabile in tratarea cancerului, infectiilor cu Helicobacter pylori si de alte tipuri, inflamatiilor.
Acidul orotic : mentine calitatea celulelor rosii.

 

Oligozaharidele si glicoconjugatele: sunt componentele cele mai active din lapte; concentratia cea mai mare a acestor substante se gaseste in colostru; asigura protectie contra factorilor patogeni si stimuleaza refacerea florei microbiene intestinale, blocheaza activitatea bacteriilor Streptococus si Pneumococus care provoaca inflamatiile pulmonare si otita medie.
Lizozomii sunt organite existente in citoplasma celulara cu actiune antibacteriana.

 

CINE ARE NEVOIE:

- Persoanele care sufera de probleme ale tractului digestiv, estompeaza si distruge infectia cu Helicobacter Pilory.
- Se recomanda cel putin o data pe an ca un intaritor general al sistemului imunitar si al cresterii rezistentei la imbolnaviri prin aport de Imunolobulina.
- Se recomanda in mod special persoanelor adulte cu un sistem imunitar slab si copiilor care se imbolnavesc des.
- Se recomanda persoanelor care au un deficit de hormon de crestere sau care au o insuficienta a receptorilor pentru Hormonul Uman de Crestere (HGH)

 

Administrare : 1 capsula -500mg/zi dimineatza cu o ora inainte de micul dejun, in cure de 3 luni pe an

Continut : 30 capsule/ flacon
 

 

2. Mastic Gum Extract - 30 capsule - 500mg

Este un puternic:

- antibacterian impotriva bacteriei Helicobacter pylori care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului, provocand ulcerul gastric si duodenal; infectia provocata de Helicobacter pylori este asociata cu un risc crescut de aparitie a cancerului gastric, limfoamelor de tip MALT (forme de neoplazii ale mucoasei digestive), a unor forme de eczema, reflux gastro-esofagian, halenei digestive; 
- protector impotriva ulceratiilor prin actiune antisecretoare si citoprotectiva asupra mucoasei gastrice si duodenale 
- induce apoptoza, inhiba angiogenia in leucemie si in cancerul de colon 
- preventiv in aparitia cariei dentare prin reducerea placii bacteriene dentare.

 

Administrare :

1 capsula / zi cu o ora inainte de masa de pranz , in cure de 3 luni pe an

In cazurile cu simptomatologie grava se pot administra maxim 2 capsule o data pe zi

 

Compozitie per 1 capsula :

500 mg rasina din arborele de mastic (Pistacia lentiscus),

350 mg extract 35 % de acid masticonic.

Indicatii : Rasina se obtine prin crestarea arborelui de mastic si din fructele acestuia. Masticul de cea mai buna calitate se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscut si sub numele de "Lacrimi de Chios".

Inca din Evul Mediu in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina in afectiuni gastrointestinale.

 

Continut : 30 capsule/flacon

Producator : Source Naturals SUA

 

 


3. Boccoli Sprouts Extract Standardizat - 30 tablete (2.000mcg Sulforaphane) - 500mg

Continut per 1 tableta: Extract Standardizat din Germenii de broccoli - Sulforaphane - 2000 mcg – împotriva cancerului stomacal

 

Source Naturals ofera un produs de inalta calitate, Boccoli Sprouts Standardized Extract, cu un continut de sulforaphane ridicat, de circa 30 pana la 50 de ori mai mult decat in brocoli, si cu efecte mult mai vizibile si mai rapide.

Broccoli este o sursa excelenta de vitamina A, B2, acid folic si vitamina C (de 2 ori mai multa vitamina C decat intr-o portocala) si bogata in fier si potasiu.

Este o leguma cu un continut crescut de calciu, aproape un echivalent al laptelui in alimentatie.

 

Contine seleniu si compusi cu sulf, cu importante efecte antioxidante si anticancerigene.

 

Contine de asemenea un compus fitochimic (Sulforaphane) care distruge bacteri – Helicobacter Pylori – raspunzatoare de aparitia gastritei, a ulcerelor gastrice si a cancerului. Acest compus impreuna cu altii au proprietati importante anticancerigene utile in prevenirea cancerului de san, cancerului gastric, a melanomului malign, a leucemiilor.

 

Studii recente efectuate pe celule din cancerul de san au aratat ca sulforaphane opreste chiar inmultirea celulelor canceroase intervenind in stoparea diviziunii celulare.

Sulforaphane este un compus care stimuleaza si enzimele de detoxifiere din ficat, ajutand la curatarea mai rapida a substantelor cancerigene din organism.

 

O alta proprietate interesanta a acestei legume consta in eliberarea, in momentul extragerii nutrientilor, a unui
compus cu sulf – sinigrin cu rol in inhibarea inmultirii celulelor bolnave si in inducerea apoptozei acestora (moartea celulara programata).

- Prin continutul de antioxidanti din familia carotenoizilor extractul de broccoli intervine si in protectia ochiului, impiedicand formarea cataractei.

 

Indicatii:

 

Are proprietati antioxidante care previn aparitia unor forme de cancer: cancer de san, de prostata, cancer gastric, melanom malign, leucemii

Continutul bogat in sulf are efecte benefice antivirale si antibiotice

Deosebit de eficient in vindecarea infectiilor cu Helicobacter pylori

Cardioprotector, mentine controlul tensiunii arteriale

Previne formarea cataractei

Ajuta la intarirea oaselor si in osteoporoza prin continutul crescut in calciu

Fortifica sistemul imunitar

Consumul regulat ,in doze mici, de extract de broccoli este o arma excelenta impotriva stresului

 

Presa si televiziunea occidentala si americana fac o larga popularizare conopidei broccoli, denumind-o "super-leguma", deoarece cercetarile din ultimii zece ani, efectuate de prestigioase institute de nutritionism si de cercetari medicale, au situat-o pe primul loc intre legumele cu continut bogat in substante anticancerigene, cu rol preventiv si curativ pentru bolile cardio-vasculare si cataracta.

Substantele cu sulf pe care le contine, precum si vitaminele au un rol deosebit in stoparea inmultirii haotice a celulelor canceroase, contribuind la prevenirea si chiar vindecarea unor tipuri de cancer ca: cel de esofag, laringe, stomac, prostata, colon si plamani.

Leguma Broccoli contine subtante goitrogene (pot induce formarea gusei –marirea tiroidei) care interfera cu functionarea tiroidei. Persoanele cu probleme tiroidiene existente sau netratate ar trebui sa evite consumarea acestei legume.

Extractul din broccoli, sulforaphanul, nu contine goitrogene.

 

Conform cercetarilor, cele mai multe simptome ale ulcerului gastric sunt generate de bacteria Helicobacter Pylori. Conform Institutul Naţional de Sănătate din S.U.A se poate dovedi clar, că de la bacteria Helicobacter Pylori şi până la ulcerul gastric există o cale directă.

 

Organizaţia Mondială a Sănătătii a clasat Helicobacter pylori drept agent cancerigen, care afectează milioane de oameni la nivel mondial.

Conform datelor NIH, 20% din populaţia sub 40 de ani este infectată cu bacteria H.pylori, în timp ce la populaţia adultă de peste 60 de ani acest procentaj este de 50% - în concluzie, bacteria nu cauzează în mod evident îmbolnăviri grave la fiecare persoană.

Care este deci factorul decisiv între sănătate şi boală?

 

În revista Cercetări pentru Prevenirea Cancerului editată de Universitatea Johns Hopkins, (Cancer Prevention Research), Jed W. Fahey, M.S., Sc. D. şi echipa sa a ajuns la concluzia că, o doză de germeni de broccolli, consumată zilnic, reduce nivelul de HpSA (HpSA - test de antigen Helicobacter în materii fecale) cu 40%.

 

 

Grupul de cercetători a efectuat experimentele în Japonia, unde rata infecţiei cronice cu H.pylori este foarte mare. Cele 25 de persoane care s-au oferit voluntar pentru acest experiment, au consumat timp de 2 luni, zilnic 70 de grame de germeni de broccolli. La sfârşitul experimentului s-au numărat bacteriile din respiraţie, iar pe baza mostrelor de sânge şi de materii fecale, s-a stabilit gravitatea şi amploarea inflamaţiei stomacale.

 

Cercetătorii au fost de părere că substanţa activă din brocolli, numită suflorafan, reduce clar nivelul bacteriei Helicobacter pylori.

Grupul de control – format de asemenea din 25 de voluntari - a consumat germeni de lucernă (alfalfa), care deşi bogaţi în fitosubstanţe nu conţin sulforafan. În consecinţă la aceste persoane nu s-a modificat nivelul de H.pylori în cursul experimentului.

 

Dr.Fahey şi echipa sa a publicat prima dată în 2002, că sulforafanul este foarte eficient împotriva H. pylori.

Se pare că sulforafanul stimulează producerea în intestine a unor enzime care asigură protecţie împotriva radicalilor liberi, împotriva substanţelor care deteriorează ADN-ul precum şi împotriva inflamaţiei. Dr.Fahey este de părere că „O doză de câteva grame de germeni de broccolli poate fi suficientă pentru ridicarea nivelului de enzime protectoare ale organismului.”

„Suntem de părere că, datorită acestei substanţe am găsit cel mai promiţător mecanism de prevenire a cancerului.”

 

Administrare :

1 tableta/zi la cel putin doua ore dupa masa de seara , in cure de 3 luni/an.

In cazurile cu simptomatologie grava se pot administra maxim 2 tablete o data pe zi

Continut : 30 tablete/flacon

 


Tratamentul pentru Helicobacter pylori se face pe o perioada de 3 luni,in functie de caz:

 

Complementar tratamentului:

Aromaterapie, in fiecare zi: 

Ulei essential de lavanda in aromatizator, o data sau de doua ori pe zi, 4-5 picaturi.

La culcare, 2-3 picaturi de ulei esential de lavanda pe gulerul de la camasa de noapte.           

 

Contine:

Colostrum - 500mg - 195mg imunoglobuline - 1 capsula/zi dimineata cu o ora inainte de micul dejun

Mastic Gum Extract - 500mg  - 1 capsula/zi cu o ora inainte de masa de pranz 

Boccoli Sprouts Standardized Extract (2.000mcg Sulforaphane) - 500mg - 1 tableta/zi la cel putin doua ore dupa masa de seara.

Produse notificate in Uniunea Europeana

Producator: Souce Naturals, SUA    .              

Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA Tratament Helicobacter Pylori - Broccoli + Mastic Gum + Colostrum - Source Naturals - pret, SUA

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:
Mesaj! Varianta Mobila