TRANSPORTUL
Romania DA
Timp 24 h
Transport 11.9 Ron
Livrare discreta la adresa? DA
Certificate de conformitate DA
Cluj-Napoca 3 ore 3.9 Ron
Plata Ramburs

0748 754 721
Articole

Dependenta de alcool boala sau viciu?

Unui om, care niciodata nu a avut vreun viciu, nici macar al cafelei de dimineata este greu sa explici...

Afla mai multe!


Importanta contrulului glicemiei

Cel mai de pret lucru in viata omului este sanatatea. Cu o dieta echilibrata, cu un mod de viata sanatos...

Afla mai multe!


O boala cronica-diabetul zaharat

Bolile cronice sunt din pacate tot mai frecvente si afectează o mare parte din popularitate. Acestea...

Afla mai multe!


ULEI din SAMBURI DE STRUGURI PRESAT LA RECE - 250ml -SOLIO
ULEI din SAMBURI DE STRUGURI PRESAT LA RECE - 250ml -SOLIO
Preţ: 58,00 Ron
Stoc:În Stoc
Model:103061
Producător:SOLIO
Livrare Curier 24h: 11.9
Total + Livrare:
Rating: 1 opinii
Cant:  

Promotie -  COST UNIC DE TRANSPORT -  11.9 Ron (oferit exclusiv de Cargus Curier)  

TVA INCLUS IN PRET

Comentariu:

-este 100 % natural

-exclusiv din plante

-fara aditivi sau conservanti

-nu are contraindicatii. 

ULEI SAMBURI STRUGURI PRESAT LA RECE - 250ml-  SOLIO

Singurul ulei presat la rece de pe piata la gramajul de 250ml ce poate fi folosit intern si extern.

ULEI PRESAT LA RECE DIN SAMBURI DE STRUGURI 250ml SOLIO

Folosit cu succes pentru: Bolile vasculare, Infectiile diverse, Alzheimer , Afectiuni dermatologice , Colesterol ,  Varice si hemoroizi , Arterioscleroza , Fragilitatea capilara si fragilitatea vasculara in general , Deficiente imunitare , Artrita (reumatismul) , Alergie , Imbatranirea , Vedere obosita , Bolile de inima.

Este un ulei transparent galben-verzui cu un gust neutru, ușor dulceag și aproape inodor. Componentele sale principale sunt: acizi grasi nesaturati, polifenoli, fitosteroli, cupru, zinc, vitamina E, procianidina, acid linoleic(>70%), etc.

Procianidina este un factor anti- îmbătrânire de 20 de ori mai eficient decât vitamina C și respectiv de 50 de ori decât vitamina E. Nu întâmplător strugurii cresc pe vița de vie – „sursă a vieții”.

Efectele deosebite nu se limitează doar la atât, el fiind indicat și în ameliorarea circulației cardiovasculare(ateroscleroză, fragilitate capilară și vasculară, varice, hemoroizi, senzația de picioare obosite), vederea obosită prin acțiunea asupra capilarelor din ochi, în Alzheimer prin oprirea proceselor degenerative datorită prezenței antioxidanților, împiedică formarea formatiunilor benigne(chisturi ovariene, fibroame, adenoame, etc.), este un bun imunostimulent, ca atare e recomandat mai ales în perioadele reci.

Conform unor studii realizate în Statele Unite este excelent în reducerea și menținerea colesterolului în limite normale. Este deosebit de util și în prevenirea unor afecțiuni dermatologice(psoriazis, depigmentări, cheratoze). Fiind bogat în vitamina E întârzie îmbătrânirea pielii și are efect de hidratare.

Pentru tenul uscat, pielea uscată și sensibilă la frig sau cu tendință de îmbătrânire se recomandă realizarea de masaj cu acest ulei.

Utilizare: Intern: Doza zilnică recomandată de ulei este de 25-45 de grame, adica 2-4 linguri pe zi, ingerate ca atare sau în hrană.

Extern se poate folosi pentru hidratarea și regenerarea pielii el fiind rapid absorbit în piele datorită conținutului ridicat de acid linoleic. În cosmetică se recomandă pentru masaj sau pentru prepararea unor amestecuri de baie.

Contraindicații: Intern, nu se cunosc; extern, se va evita folosirea sa pe pielea grasă, seboreică, deoarece ar putea da reacții cutanate locale. Din punct de vedere culinar potenteaza gustul alimentelor fara sa ne dea senzatia de gras pe care o lasa alte uleiuri. Se recomandă mai ales la salate și dressinguri. A se evita folosirea lui la prăjeli daca dorim sa beneficiem de calitatile sale terapeutice(desi are un punct de fum ridicat 216C, ceea ce-l recomanda pt. sotat sau inabusit).Deasemenea mai are o calitate foarte interesanta acela de emulsificator ceea ce face ca maionezele preparate cu el sa nu se mai ”taie”.

Gastronomie

Uleiul din samburi de strugure este ceea ce poate fi numit o « baza » perfecta.

Nu va asteptati sa accentueze un anume preparat sau sos, pentru ca este inodor.

Intre altele, asociat cu un ulei cu aroma puternica, va fi un atenuator al diveselor vinegrete sau asezonari ale preparatelor calde sau reci

Capteaza foarte bine aromele : este ideal pentru confectionarea de macerari ale mirodeniilor

Interes dietetic

Strugurele este nutritiv, energetic pentru convalescenti, laxativ, detoxifiant, purificator pentru ficat si poseda proprietati diuretice. Este utilizat in cazuri de artrite, reumatisme, guta, dar si in diferite regimuri care vizeaza purificarea sangelui.

Uleiul din samburi de strugure este bogat in vitamina E.

Interes cosmetic

Bogat in vitamina E, uleiul din samburi de strugure este excelent pentru piele. Poate fi aplicat prin masaj pe tot corpul. Este in egala masura un bun suport pentru toate preparatele de aromaterapie : amestecati de exemplu 2/3 de ulei din samburi de strugure cu 1/3 de ulei de argan, adaugati cateva picaturi de uleiuri esentiale de lavanda, de muscata si de ylang ylang pentru a obtine un ulei de masaj superb parfumat, relaxant si hranitor.

COMPOZITIE: 250ml - ULEI PRESAT LA RECE

PRODUCATOR: SOLIO - UNGARIA

 

-----------------------------------------

 

 

 

- Tratamente cu ulei de struguri

Colesterol – In 1993 a fost prezentat la conferinta anuala a “Colegiului stiintific de Cardiologie din Statele Unite” un studiu pe 56 de pacienti, barbati si femei, care aveau valori ridicate ale colesterolului. Consumand zilnic cate 43 de grame de ulei de seminte de struguri, acestia si-au redus cu 15,6 % nivelul colesterolului din sange in doar 3 (!) saptamani. In prezent, uleiul de samburi de struguri este considerat cel mai bun medicament-aliment pentru scaderea si mentinerea la cote normale a nivelului colesterolului.

 

Varice si hemoroizi – Consumul zilnic al acestui ulei previne aparitia dilatatiilor venoase anormale si, mai mult, poate micsora venele varicoase. Se consuma in salate de cruditati, cate 3-4 linguri pe zi, tratamentul fiind pe termen lung (minimum un an). Este recomandat si pentru tratarea umflarii picioarelor si a senzatiei de greutate in picioare.

 

Arterioscleroza – Uleiul de samburi de struguri ofera peretilor arterelor o protectie exceptionala la depunerile de colesterol. Este mentionata folosirea cu succes si in arterita obliteranta, unde administrarea sa a ameliorat usor fluxul sanguin si, in timp, a redus crampele specifice (mai ales cele nocturne). Pentru obtinerea acestor efecte, se fac cure de lunga durata (macar 1 an), cu acest ulei presat la rece, din care se administreaza minimum 20 de grame zilnic.

 

Fragilitatea capilara si fragilitatea vasculara in general – Substantele din semintele de struguri au o actiune antioxidanta puternica, asigurand o protectie a celulelor din compozitia peretilor vaselor de sange la  actiunea radicalilor liberi si mentinand sau restabilind in buna masura elasticitatea vaselor sanguine. O cura de sase luni, in care se consuma zilnic 3-4 linguri din acest ulei, duce la reducerea semnificativa a  suprafetelor cu echimoze produse de fragilitatea capilara si previne accidentele vasculare (eventual recidiva acestora).

 

Deficiente imunitare – Semintele de struguri contin substante cum ar fi zincul, cuprul, seleniul, vitamina E si procianidinele, care sunt cei mai puternici inamici ai radicalilor liberi, contribuind astfel la cresterea imunitatii organismului. O cura cu 25 de grame de ulei de struguri pe zi, mentinuta minimum o luna, ajuta la marirea rezistentei organismului la factorii infectiosi.

 

Artrita (reumatismul) – Cei care sufera deja de artrita pot constata, consumand acest ulei, o reducere in timp a durerilor datorate inflamatiilor. Aceasta, pentru ca semintele de struguri contin substante care mentin sanatatea tesuturilor din compozitia articulatiilor, precum si antiinflamatoare naturale. Se consuma salate cu ulei de samburi de struguri (minimum 3 linguri zilnic), in cure de 2-3 luni.

 

Alergie – Este utilizat si in tratarea alergiilor, deoarece blocheaza enzimele care produc histaminele (substante naturale din corpul uman care determina aparitia reactiilor alergice). Se fac cure de cate 2-3 luni, in care se consuma cate 30 ml din acest ulei, zilnic. In caz de criza alergica, administrarea uleiului eficientizeaza, intre altele, actiunea vitaminei C, care este folosita in toate tratamentele anti-alergice.

 

Imbatranirea – Uleiul de seminte de struguri nu poate, bineinteles, opri complet procesul de imbatranire al tesuturilor, dar poate prelungi mult tineretea biologica. La femei, ajuta la mentinerea echilibrului hormonal, previne aparitia menopauzei premature, precum si a unor fenomene cum ar fi uscarea pielii, aparitia pilozitatilor in exces, estomparea caracterelor secundare feminine. La barbati, previne impotenta vasculara. La ambele sexe, previne si combate Alzheimerul, reumatismul degenerativ, problemele cardiace. Se consuma, zilnic, minimum 30 de grame, in salate de cruditati (care ii potenteaza efectul).

 

Vedere obosita – Mai multe studii arata ca acest ulei imbunatateste vederea, facand ca vasele de sange din ochi sa functioneze mai eficient. Se recomanda mai ales persoanelor la care tulburarile de vedere apar odata cu varsta sau pe fondul unor probleme circulatorii. Se recomanda in paralel si curele cu struguri negri, consumati ca atare, pigmentii din coaja acestora ajutand si ei la ameliorarea vederii, inclusiv a celei nocturne.

 

Boli care se trateaza extern cu uleiul de samburi de struguri

Piele uscata si sensibila la frig – La zece minute dupa baie, se maseaza intreg corpul, mai ales membrele, cu ulei de samburi de struguri. Tratamentul se face sase saptamani la rand, mai ales in perioadele friguroase.

Piele cu tendinta de imbatranire – Uleiul de struguri penetreaza rapid epiderma, nelasand senzatia de piele grasa si protejand in schimb pielea de vant si de soare. Datorita continutului sau ridicat de acid linoleic, care este repede incorporat in piele, reduce pierderea de apa din epiderma si restabileste elasticitatea pielii. Se foloseste, de asemenea, dupa baie, pentru masaj.

Ten uscat – O data la trei zile, se maseaza obrajii, pometii, fruntea si gatul, cu ulei de samburi de struguri. Are efecte de protectie, mentine hidratarea si impiedica formarea ridurilor.

Contraindicatii

Intern, nu se cunosc contraindicatii la administrarea acestui ulei, cu conditia sa nu fie preparat termic si sa nu fie depasita perioada de valabilitate inscrisa pe ambalaj.

Extern, va fi evitata folosirea sa pe portiunile cu piele grasa, seboreica, putand in aceste cazuri sa produca reactii cutanate locale.

Merita incercat.

 

COMPOZITIE: 250ml - ULEI PRESAT LA RECE

PRODUCATOR: SOLIO - UNGARIA

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



 

  


Prețurile prezentate conțin TVA. Toate produsele prezentate pe acest site sunt suplimente alimentare si nu necesita reteta medicala, cititi cu atentie prospectul.Rezultatele obtinute prin administrarea de suplimente alimentare pot varia si nu sunt garantate unanim pentru orice metabolism.Rezultatele pot depinde de starea de sanatate, sex, varsta, etc. Multumim.