Maraton Forte

Maraton Forte este un supliment alimentar ce garanteaza o viata sexuala vizibil imbunatatita.

Maraton forte, prin actiunea sa pluripotenta, ofera erectii mult mai ferme, de lunga durata, cresterea dorintei sexuale si a energiei sexuale. Astfel performantele sexuale ale dumneavoastra devin de invidiat. Partidele dumneavoastra de sex se prelungesc considerabil dar si calitatea lor va fi mult imbunatatita.maraton forte

Remediul, nu doar ca are efecte benefice asupra functiilor, dar si protejeaza aparatul reproducator masculin.

Formula continuta de Maraton Forte este cheia sucesului si reproducerii a peste 1000 de ani de cultura si civilizatie Sud-Americana si Orientala. Europenii au adunat cele mai eficiente plante in potenta, libidou si performante sexuale si v-au pregatit Maraton Forte.

Cele 5 plante actioneaza sinergic spre imbunatatirea calitatii vietii sexuale.

Muira Puama, Catuaba, Tribulus terestris, Epimedium si Polygonum multiflorum sunt plante cunoscute pentru tratamentul disfunctiei erectile, afrodisiace si au fost folosite sute de ani pentru cresterea potentei.

Ginsengul Siberian si Guarana sunt plante cu efect energizant.

Muira Puama, denumita si „lemnul potentei”, a fost utilizata in mod traditional de triburile braziliene si de tarile sud-americane inconjuratoare. Este un supliment nutritiv popular, dar nu foarte bine cercetat, in Europa si America de Nord.

Traditional, aceasta planta era utilizata de triburile indigene ca afrodisiac si in tratamentul impotentei. In Europa, in jurul anului 1930, a devenit un popular supliment nutritiv pentru tratarea disfunctiei erectile.

Desi studiile clinice sunt rare, este promovata si in ziua de azi ca un tratament al disfunctiei erectile si ca si un afrodisiac masculin din genereatie in generatie.

Catuaba este cunoscut la nivel mondial ca Viagra Braziliana, fara efecte secundare negative.

Catuaba este un afrodisiac. Stimuleaza apetitul sexual si creste libidoul atat la femei cat si la barbati. Stimuleaza fluxul sanguin in organele genitale, poate prelungii erectia, imbunatateste excitatia sexuala si ofera orgasme mult mai puternice.

La scurt timp dupa ingestie, majoritatea persoanelor simt o senzatie de furnicaturi de-a lungul coloanei vertebrale si un sentiment senzual in tot corpul. Pielea si organele genitale devin mai sensibile. Este potrivit pentru a da vietii sexuale un impuls special.

Ginsengul Siberian este folosit pentru a imbunatatii performantele atletice si capacitea de munca.

Guarana a fost utilizata de triburile din America latina inainte de descoperirea Braziliei de catre europeni. Aceste triburi au recunoscut efectul sau stimulant si o foloseau in perioadele de post.

Guarana are o concentratie de cafeina mai mare decat boabele de cafea sau cacao. Din acest motiv este folosita in bauturile energizante. Boabele de guarana sunt prajite si transformate intr-o pasta ce poate fi transformata in bautura sau utilizata in alimente.

Tribulus terestris este cunoscuta si ca un remediu natural pentru disfunctia erectila datorita capacitatii acestia de a relaxa musculatura neteda si de a creste fluxul sanguin in zona organelor genitale. Prin cresterea secretiei de testosteron a devenit popular ca si supliment nutritiv pentru cresterea masei musculare si cresterea in greutate la barbati.

Este o plata comuna, cunoscuta sub mai multe denumiri populare, la noi fiind recunoscuta sub numele de Coltii Babei.

Coltii babei contine saponine steroidale ce se gasesc in frunzele plantei. Efectele acestei plante se pot observa asupra invelelor hormonului luteinizant. Acest hormon trimite semnale organismului pentru cresterea secretiei de testosteron, ceea ce face ca tribulus terrestris sa fie un remediu natural pentru cresterea libidoului si pentru cresterea fertilitatii.

Epimedium, iarba berbecului, a fost utilizata in medicina traditionala chineza de sute de ani pentru cresterea potentei masculine si ca si afrodisiac. Legenda spune ca numele i-a fost dat de un cioban chinez care a observat reactia afectuasa a berbecilor asupra oilor dupa ce consumau iarba. Este unul dintre cele mai populare remedii pentru cresterea libidoului masculin, dar este folosit in acelasi scop si de femei.

Chinezii cred ca medicamentele preparate din Polygonum multiflorum reintineresc corpul. Un alcaloid prezent in radacina plantei este responsabil de efectul de reintinerire a celulelor creierului, glandelor endocrine si structurii nervoase. Se spune ca readuce echilibrul Yin. Troscotul chinezesc are reputatia de a fi o planta ce ajuta la crestrea fertilitatii masculine si e un remediu natural al impotentei.

maraton forte

>>>>>Produsul nostru se afla la un pret special>>>>>Da un click afla mai multe detalii!

– Maraton Forte – 20cps – Parapharm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lăsaţi un comentariu

You must be logged in to post a comment.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

super slim 1