Hrana pentru creier

     Fosfatidilserina (PS) este un fosfolipid natural care se gaseste in toate celulele corpului, cu concentratii deosebit de mari in creier, fiind una din cele mai importante substante in consolidarea memoriei. Dintre toate organele corpului, creierul, fara indoiala, indeplineste cele mai complexe si mai exigente functii de energie, iar printre cauzele declinului memoriei sunt: consumul de alcool, fumatul, substantele chimice toxice, stresul emotional, traumatismele, accidentul vascular cerebral, sau hipoglicemia.

     Numeroase studii, cele mai multe intreprinse la inceputul anilor 1990, indica faptul ca suplimentarea dietei cu PS poate reintineri memoria si in multe cazuri, chiar poate inversa degenerarea cognitiva care apare din cauza varstei sau a unor boli (precum Alzeimer) care provoaca probleme de memorie sau dificultati cu invatatura. A fost stabilit stiintific a fi printre cele mai eficiente substante pentru a mentine in mod constant stimularea memoriei si oprirea procesului de imbatranire al creierului daca este administrata constant.

Cu toate acestea, pana de curand PS a fost disponibila numai in SUA ca o componenta foarte mica in lecitina. Acum, noua tehnologie a facut posibila sporirea continutul de PS si in Europa pentru prima data, in cantitati eficiente, ceea ce este un plus in special pentru persoanele care au probleme de memorie.

Contraindicatiile pentru utilizarea PS includ alergia la soia, intoleranta la preparatele de lecitina sau insomnie doar daca este luat intr-o doza prea mare (mai mare de 600 mg/zi), chiar inainte de a merge la culcare. 

PS poate fi utilizat de catre toate persoanele care doresc sa-si mentina o minte ascutita si o memorie buna deoarece NU ARE EFECTE SECUNDARE.

Produsul nostru, aflat la promotie speciala,

contine PS (100mg), pe langa alte substante folositoare. >>>>>  Da un click si informeaza-te!

 

 

 

 

 

Neuro optimizer – Hrana pentru creier – 120cps , SUA

 

 

 

 


Lăsaţi un comentariu

You must be logged in to post a comment.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

super slim 1